Billig el-cykel mountainbike

Hvis du ønsker dig en mtb som kan anvendes både on- og off road og som også har en rigtig god og genial elfunktion, som er i stand til at hjælpe lidt til på de helt store bakker ude i skoven, så skal du absolut tage et kig på de forskellige mountainbikes, som man i dag kan købe som el-cykler. Man finder let gode cykler, som er udstyret med velfungerende motor, som kan slås til og fra alt efter behov og niveau. Samtidig med at man måske gerne vil have en motor på sin cykel, så kan man sagtens finde en, som også har de fede detaljer i form af Shimano Deore gear og Tektro bremser med hydrauliske skivebremser.

En skovcykel af denne type har mange funktioner. Man kan selvfølgelig bruge den til den daglige transport til og fra arbejde, men den er bestemt også velegnet til at bruge som motionscykel i skoven. Der er ikke mange, som har lyst til at møde forpustede og svedige ind på arbejde og med en el-cykel kan man tage den store bakke på vejen til arbejde med motor på og så kan man bare tage motionen på vejen hjem og lade være med at bruge motoren der.

Der findes en del forskellige mountainbikes med elmotor på, men hvis du skal bruge din el-mountainbike til almindelig hverdagsbrug, så bør du overveje at købe dig en 29″. Hvis du derimod skal bruge din cykel til kørsel i skoven, så kan det være en bedre løsning at købe en 27,5″, da denne er noget lettere at manøvre rundt i svingene og ikke kræver, at du træder helt så mange watt.

Se udvalgte el – mountainbikes her