Loop Colorado cykel 26 MTB – er den noget værd?

Hvis du har fået en af de mange Loop Colorado cykler med fra Elgiganten eller hvis du påtænker dig at købe en, så finder du her nogle gode råd og advarsler.

Gode råd:

Cyklen er som sådan en ganske udmærket cykel, hvis man er på udkig efter en billig cykel. Den kører som en billig cykel gør og den kan fint fragte dig fra A til B, hvis der ikke er for langt.
Hvis du skal bruge cyklen meget, så kan du for forholdsvis få midler gøre cyklen mere komfortabel og desuden skal du være opmærksom på, at der mangler ringklokke for at cyklen er lovlig, så den skal du sørge for at få fat i hurtigst muligt.

Find reservedele til din Loop Colorado her

Køb skærme til din Loop Colorado cykel
Desuden så vil du aldrig blive glad for din cykel, hvis du skal bruge den til hverdag og hvis du ikke sætter skærme på den. Du kan for omkring 100 kr. få nogle rigtig fine skærme til cyklen.

Advarsler:

1. Det er ikke nogen unisize cykel.
Der er ikke noget, som hedder unisize indenfor cykler. Selv Elgiganten har valgt at kalde cyklen for en unisex og en unisize cykel, så er der altså ikke noget, som hedder en unisize cykel. En cykel skal passe til ens benlængde og hvis den ikke gør det, så kommer man ikke til at sidde godt på den.
Den størrelse som alle Loop Colorado cyklerne er i stellet er 45,7 cm og dette passer til dem, som har en skidtlængde på mellem 79 cm og 82 cm. Hvis ens skidtlængde ikke ligger indenfor dette interval, så passer cyklen ikke. Du kan se en tabel over hvordan du finder den rigtige størrelse cykel her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *